GRILLED MANGO LIME SHRIMP SKEWERS
- Ingredients
- 1 lb. large shrimp - 16-20 count, shelled and deveined
- Monin Mango Fruit Mix1/2 cups
- lime juice, freshly squeezed1/3 cups
- onion, finely chopped1/2 cups
- cloves garlic, minced2
- ground coriander2 teaspoons
- salt1 teaspoon
- large onion, cut into 3/4-inch squares 1
- bell peppers1 1/2
- cut into 3/4-inch squares
- Yield: Approximately 4 to 5 skewers
- Garnish
- None
- Method
- 1. 큰 지퍼락 백에 모닌 망고 프룻믹스, 라임 주스, 다진 양파, 마늘, 고수, 소금 등을 넣어 채운다. 새우를 넣고 표면을 코팅한다. 최소한 1 시간 동안 끓여 잘 익힌다.
- 2. 나무 막대를 사용할 경우 꼬치를 액체에 충분히 담근다.
- 3. 끓는 액체에서 새우를 꺼내 피망, 양파를 섞어 꼬치로 꿴다.
- 4. 약 2분 동안 새우 양면이 핑크 색으로 변할 때까지 충분히 익힌다.
관련 제품